Galatasaraylılar İftarda Bir Araya Geldi

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 AGS), Yönetim Kurulu ve üyeleri iftar yemeği düzenledi. İftara tüm yönetim kadrosu katılım gösterdi.

Ankara’nın iş ve ticaret hayatına yön veren kuruluşlardan olan AGS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Savaş Özüdoğru ve yönetim kurulu üyeleri, iftar yemeği organize etti.

İftara dernek yönetiminden çok sayıda isim katıldı. Genel Başkan Özüdoğru iftar öncesi yaptığı konuşmada bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, “ Derneğimiz her şeyden evvel bir ailedir. Bizler de bu ailenin fertleriyiz. Bu birlikteliğimizi koruduğumuz sürece ilerlememizi engelleyecek hiçbir şey yoktur. Hepinize katılımlarından dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından tüm davetliler birlikte iftar yemeğini yedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.