Öne Çıkanlar Koronavirüs chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak sıla akbank vodafone suriye ato google gündem başlıkları Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Galip Atar Fransa’da Piste Çıkıyor

Milli pilot Galip Atar şampiyonluk mücadelesi verdiği Ferrari Challenge Europe’ da Fransa’da bulunan Paul Ricard Pisti’nde yapılacak yarışın, start alacağı 4.etabı kazanarak 458 Challenge Evo kategorisinde birinci olmayı hedefliyor.

21-23 Temmuz tarihleri arasında organize edilecek yarışta İzmirli milli pilot Atar serinin 4.etabını kazanarak 458 Challenge EVO kategorisinde şampiyona liderliğine yükselmeyi hedefliyor. Atar, önceki yıllarda katıldığı Avrupa Binek Otomobilleri Şampiyonası’nda(ETCC) 5,800 metre uzunluğundaki Paul Ricard Pistinde tecrübe sahibi. Yarış pistinde Lemans Series ve MotoGP gibi Dünya’nın en önemli şampiyonaları organize ediliyor.

4 farklı kategoride toplam 42 sporcunun mücadele edeceği yarış Cuma günü yapılacak test ve serbest antrenmanlarla başlayacak olup Cumartesi ve Pazar günleri Türkiye saati ile 16.35 de başlayacak iki ayrı yarş ile son bulacak.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.