Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş fırat kalkanı akbank hatay

Griezmann EURO 2016'nın En İyi Oyuncusu Seçildi

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın en iyi oyuncusu Fransız forvet oyuncusu Griezmann seçildi. Turnuvanın en iyi 11'inde, Şampiyon Portekiz'den 4,  Almanya'dan 3, Fransa ve Galler'den ikişer futbolcu yer aldı.

UEFA, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2016) en iyi oyuncusu  olarak Fransız forvet oyuncusu Antoine Griezmann'ınseçildiğini açıkladı.
UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Alex Ferguson, Ioan Lupescu, Alain Giresse gibi isimlerden oluşan teknik gözlemciler, Fransa'nın 25 yaşındaki futbolcusu Antoine Griezmann'ı, EURO 2016'nın en iyi oyuncusu seçti.
Şampiyonada 6 gol, 2 asistle yıldızlaşan Griezmann, Cristiano Ronaldo (3 gol, 3 asist) ve vatandaşı Olivier Giroud'nun (3 gol, 2 asist) önünde Altın Ayakkabı Ödülü'nü kazanmıştı.
Ayrıca şampiyonanın en iyi kadrosu da belirlendi. En iyi 11'de, Şampiyon  Portekiz'den 4, Almanya'dan 3, Fransa ve Galler'den 2'şer futbolcu yer aldı.

EURO 2016'nın En İyi 11'i
Rui Patricio (Portekiz), Joshua Kimmich (Almanya), Jerome Boateng (Almanya), Pepe (Portekiz), Raphael Guerreiro (Portekiz), Toni Kroos (Almanya), Joe Allen (Galler), Antoine Griezmann (Fransa), Aaron Ramsey (Galler), Dimitri Payet (Fransa), Cristiano Ronaldo (Portekiz)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.