Öne Çıkanlar AİLE terör bugünün gündemi palandöken Hakkari cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hadise gündem özeti çin abd terörist elazığ

GS Başkanı Cengiz: “1905 AGS Yeni Dönemde Daha Güçlü Olacak”

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Başkan olduktan sonraki ilk ziyaretini Ankara’ya gerçekleştirdi. Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’i ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu makamında ziyaret eden Cengiz, Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (1905 AGS)’ne de ziyarette bulundu. Cengiz, yeni dönemde 1905 AGS’nin daha güçlü olacağını söyledi.

Başkan olduktan sonra nezaket ziyaretlerine başlayan GS Başkanı Cengiz, ilk ziyaretini Ankara’ya gerçekleştirdi. GS Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz, GSSK Üyesi Reha Yereşen, Sarper Cengiz, GS Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günay ve 1905 AGS Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Savaş Özüdoğru ile Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu ziyaret eden Cengiz, her iki bakana da imzalı Galatasaray forması hediye etti.

“Her Galatasaraylının kalbinde kulübüne hizmet etme düşüncesi var"

Başkan olmadan önce 1905 AGS’nin kendisini misafir ederek keyifli bir sohbet gerçekleştirdiklerini hatırlatan Cengiz, kendisine tam destek veren 1905 AGS’ye teşekkür etti. Galatasaray markasının çok değerli bir marka olduğunu belirten Cengiz, “Her Galatasaraylının kalbinde kulübüne hizmet etme düşüncesi var. Yeni dönemde 1905 AGS, güçlenerek yoluna devam edecektir” dedi.

1905 AGS Başkanı Özüdoğru, Galatasaray Kulübü’nün büyük bir yapı olduğunu kaydederek, “Bu kulübün bir parçası olmaktan mutluyuz. Ankaralı işadamları olarak kulüp menfaati doğrultusunda hareket eden bir yapıyız. Türkiye’ye rol model olan bir yapıyız ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Türkiye’de bir spor kulübü çatısı altında birleşen iş adamları olarak spora ve Türk ekonomisine katkı sağlıyoruz ve sağlamaya devam edeceğiz. Bu çok önemli dönemde GS Kulübüne destek olmak için Türk Telekom Arena’dan loca alacağız ” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.