Öne Çıkanlar rusya terörist abd bugünün gündem başlıkları mardin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha ukrayna Hizmet İthalatı ünlü Kaleseramik orman yangınları için nasıl yardımda bulundu Çocuklarda Ters Kimlik

Honda F1 Takımları Türkiye Grand Prix'sine Hazır

Formula 1 Dünya Şampiyonası’nda sezonun on dördüncü yarışı olan Türkiye Grand Prix'si 13 - 15 Kasım 2020 tarihlerinde 9 yıllık aranın ardından İstanbul’da gerçekleşecek. Formula 1 severlerin merakla beklediği yarış için Türkiye’ye gelen Red Bull Racing Honda ve Scuderia Alpha Tauri Honda takımlarının pilotları, İstanbul sokaklarında yaptıkları video ve fotoğraf çekimleri ile Formula 1 heyecanını yarış öncesinde herkese yaşattı.

Türkiye Grand Prix’sinde takımlarına puan kazandırmak için kıyasıya mücadele edecek olan Honda Formula 1 takımlarının pilotları, yarış öncesinde İstanbul’da yapılan çekimler ile Formula 1 heyecanını İstanbul caddelerine taşıdı.

İstanbul’da yaşayan Formula 1 severler için büyük bir heyecan yaratan Honda Formula 1 takımlarının fotoğraf çekimleri İstanbul’un tarihi bölgelerinde gerçekleşti. İstanbul Valiliği tarafından seyircisiz olarak düzenlenme kararı alınmasının ardından Formula 1 heyecanını tribünlerde yaşayamayacak olanlar, Honda takımlarının pilotlarını yakından görmenin mutluluğunu yaşadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.