İlk Yarı Finalist İspanya
Avrupa Basketbol Şampiyonası çeyrek final mücadelesinde İspanya, Almanya’yı 84-72 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Avrupa Basketbol Şampiyonası çeyrek final mücadelesinde İspanya maça Almanya karşısında tutuk başladı. Dennis Schroder’in sayılarıyla Almanya 4. dakika tamamlanırken farkı 9 sayıya çıkararak 11-2 öne geçti. Bu dakikadan sonra Pau Gasol'in etkili oyunu ile İspanya, oyunda da dengeyi sağladı ve ilk periyodu Almanya 19-16 önde tamamladı. İkinci periyodun başında Almanya yeniden farkı 7 sayıya çıkarmasına karşın İspanyanın sert savunması karşısında zorlandı ve iyi savunma yapan ispanya ilk yarıyı 34-33 önde tamamladı. 

Karşılaşmanın üçüncü periyodunda  İspanya, özellikle Marc Gasol’un liderliğinde hücumda ön plana çıkarak yakaladığı seriyle periyodu 65-53 önde tamamladı. Son periyotta da rakibi Almanya karşısında tecrubeli oyuncusu ile sayılar bulan İspanya maçıda 84-72 kazandı. İspanya, Slovenya-Letonya maçının galibi ile 14 Eylül Perşembe günü yarı finalde karşılaşacak. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.