Öne Çıkanlar ırak pkk fetö TarımGFE spk terörist cumhurbaşkanı erdoğan ICBC) Asena CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır Cumhur İttifakı İsrail

İspanya'da Gündem Fenerbahçe

THY Euroleauge play-off turunda son şampiyon Real Madrid'i 5 maç üzerinden yapılan karşılaşmalarda 3-0 yenerek Final-Four'a kalan Fenerbahçe'nin bu müthiş zaferi İspanya basınında da yer aldı.
Başta İspanya'nın dünyaca ünlü gazeteleri Marca ve AS olmak üzere bir çok gazete ve haber sitesi Fenerbahçe'nin Real Madrid karşısında almış olduğu bu 3 maçlık zafere geniş yer ayırdı.

 

EL PAİS, "REAL MADRİD'İ EZDİLER"

El Pais gazetesi Fenerbahçe'nin aldığı bu zafer ile ilgili olarak "Fenerbahçe'nin fizik gücü Real Madrid'i ezdi. Laso'nun takımı Avrupa'ya kötü bir şekilde veda etti" şeklinde yazdı.

 

MARCA, "ELVEDA BERLİN"

Real Madrid yanlısı yayın politikası izleyen  Marca, Fenerbahçe'nin Real Madrid'i Euroleauge'de elemesini "Obradovic son şampiyonu tahtından indirdi. Real Madrid Euroleauge veda etti" başlığı ile verirken gazete Real Madrid'in özellikle karşılaşmanın ilk periyotunda çok kötü bir oyun sergilediğini ancak son periyotta ise mücadelesi ve maçı döndürmeye çalışması ile taraftarlarının takdirini ve alkışlarını topladığı yazıldı.

 

EL MUNDO, "OBRADOVİÇ BİTİRDİ"

İspanya'nın saygın gazetelerinden El Mundo  "Obradovic son şampiyon Real Madrid'i bitirdi" başlığı atarken, karşılaşma analizinde "Obradovic liderliğindeki Fenerbahçe, başarılı oyunu ile Real Madrid'i eledi. Pablo Laso'nun takımı hiç gücünü gösteremedi" şeklinde yorumladı.

 

 

AS, "TANINMAYACAK KADAR KÖTÜ BİR MADRİD"

Bir diğer tanınmış İspanyol gazetesi AS ise "Tanınmayacak kadar kötü Madrid'i Fenerbahçe eledi" başlığı atarken, Real Madrid'in bu sene çok kötü bir Euroleauge geçirdiğini son 7 karşılaşmada ise sadece tek bir galibiyet aldığını hatırlattı.

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.