Öne Çıkanlar deprem İdlib bugünün gündemi zam Dünyanın en kurak şehirleri Yalovada hava durumu deniz naki chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Wishbone Ash 3 Nisan 2024 Çarşamba Gündemi Da Vinci Robotik Cerrahi Yöntemi Dış Borç Stoku

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Çifte Şampiyonluk

İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Erkek ve Kadın Karate Takımları, Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te düzenlenen “3. Avrupa Üniversite Oyunları”nda şampiyon oldu.

35 Avrupa ülkesinden 99 üniversitesinin 350 sporcu ile temsil edildiği “3. Avrupa Üniversite Oyunları”nda Türkiye adına “İstanbul Aydın Üniversitesi Erkek-Kadın KATA Takımları” mücadele etti. Karate Bay-Bayan kategorilerinde mücadele eden İstanbul Aydın Üniversitesi takımları her iki branşta da şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı.

Geçen yıl da Karadağ’ın Montenegro kentinde gerçekleşen Avrupa Şampiyonası’nda İAÜ Bayan KATA takımı Avrupa Şampiyonu, İAÜ Erkek KATA Takımı Avrupa ikincisi olarak Avrupa’da başarılar elde etmişti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.