Öne Çıkanlar galatasaray Kuşadası Belediyesi Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 konser

İstanbulspor Efsane Futbolcusunu Andı

İstanbulspor'un efsane futbolcularından ve Milli Takımlar eski oyuncusu Bilge Tarhan, 1. Ölüm yıldönümünde dostları tarafından anıldı.

İstanbulsporlular Derneği Başkanı Mustafa Yurttaş’ın ev sahipliğinde Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşen anma törenine, Tarhan’ın 1959-1971 yılları arasında takım arkadaşları olan Cemil Turan, Alpaslan Eratlı, Yılmaz Urul, Yıldırım İper, Gökmen Özdenak, Günay Yavaş, Yalçın Saner, Mehmet Sülün, Yavuz Bentürk, Hayrettin Deniz, Dimitri Pantazi, Yetiş Kaya ve Muhittin Güven katılım gösterdi. Törene ayrıca; İstanbulspor A.Ş. Başkanı Ecmel Sarıalioğlu ve İstanbulspor A.Ş. yöneticileri, İstanbulspor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Yurttaş ve dernek yöneticileri, İstanbul Lisesi Mezunları ve İstanbulsporlular Derneği üyelerinin yanı sıra, eski İstanbulspor Futbolcu ve yöneticilerinden Beşiktaş Gn. Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, eski başkan Prof. Dr. Aziz Alturfan ile Türk Spor Basını ve sporseverler katıldı.  

İstanbulsporlular Derneği’nin kurucusu Bilge Tarhan’dan bayrağı teslim alan İstanbulsporlular Derneği Başkanı Mustafa Yurttaş:” Bilge Tarhan gibi bir efsane kolay yetişmiyor. Artık günümüz futbolunda böyle yıldızlar yok diyebilirim. Bilge Tarhan’ın, insani değerleri ve farklı özellikleriyle Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdığına inanıyorum. Burada ailesi, eski takım arkadaşları ve sarı siyaha gönül verenler onun yaşattıklarıyla bir kez daha onur duydu.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.