Öne Çıkanlar galatasaray deprem palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Kuşadası Belediyesi Haberleri Kuşadası Belediyesi konser türk telekom çukurova belediyesi çukurova belediye başkanı soner çetin ANTALYA atatürk

Kadıköy'de Penaltılar Konuştu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. 

Karşılaşmanın gollerini Aytemiz Alanyaspor adına 29. dakikada penaltıdan Papiss Cisse atarken, Fenerbahçe adına ise 53. dakikada Penaltıdan Max Kruse attı. 

5. dakikada Aytemiz Alanyaspor, önemli bir gol fırsatından yararlanamadı. Orta sahada Ozan Tufan'ın hatası sonucu topu kapan Cisse, pasını Bakasetas'a aktardı. Bakasetas'in ceza sahası içi sağ çaprazdan yaptığı vuruşta kaleci Altay Bayındır meşin yuvarlağı kornere çelerek gole izin vermedi. 

9. dakikada Rodrigues'in soldan içeri çevirdiği meşin yuvarlağı Nsakala uzaklaştırmak istedi. Topu önünde bulan Kruse'nin penaltı noktası civarından yaptığı vuruşta top üstten auta gitti.

29. dakikada Aytemiz Alanyaspor penaltı atışı kazandı. Ceza sahasında Jailson'un eline topun çarptığı pozisyonu VAR odasının uyarısıyla maçın hakemi Ümit Öztürk penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Cisse'nin vuruşunda kaleci Altay Bayındır, soluna gelen topa uzanarak gole izin vermedi. Ancak hakem Ümit Öztürk, Altay'ın kale çizgisinin önüne çıkarak kural ihlali yaptığına karar verdi ve penaltı atışını tekrarlattı. Topun başına bir kez daha geçen Cisse, bu kez meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 0-1

Karşılaşmanın ilk yarısı Aytemiz Alanyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

53. dakikada bu kez Fenerbahçe penaltı atışı kazandı. Deniz Türüç'ün sağdan ortasında Kruse, arka direkte kafayla topu içeri çevirdiği pozisyonda ceza sahasında Siopis ile girdiği ikili mücadele sonucu Rodrigues yerde kaldı. Maçın hakemi Ümit Öztürk penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Kruse, kaleci Marafona'nın sağından meşin yuvarlağı filelere gönderdi. 1-1

59. dakikada bu kez Ayketim Alanyaspor penaltı atışı kazandı. Ani gelişen Aytemiz Alanyaspor atağında Djalma Campos ceza sahası içi sağ çaprazda Jailson ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı ve maçın hakemi Ümit Öztürk bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Cisse'nin vuruşunda top üst direğe çarpıp havalandığı pozisyonda kaleci Altay Bayındır kontrol etti.

Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.