Öne Çıkanlar terörist bugünün gündem başlıkları mardin ukrayna Kaleseramik orman yangınları için nasıl yardımda bulundu Çocuklarda Ters Kimlik Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Tarhan Cilt güzzelliği Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ak parti sözcüsü ömer çelik

Kanser Hastası Gencin Galatasaray Rüyası Gerçek Oldu

Medical Park Ordu Hastanesinde kanser tedavisi gören Ümit Galatasaray taraftarı oldugu için hastane yönetimi genç taraftar ile  Istanbul Metin Oktay tesislerinde gerçekleştiren antrenmana ziyaret gerçekleştirdi. Galatasaray’ın Hollandalı teknik adamı gence özel ilgi gösterdi.

 
Bir yıl gibi bir süredir kanserle savaşan ve en büyük hayali Galatasaraylı oyuncularla tanışmak olan Ümit Akçin beklediğinden fazlasını buldu.

 

Doktorları tarafindan Ordu’dan Istanbul Metin Oktay tesislerine getirilen ve antrenman öncesi oyuncularla toplu fotoğraf çektiren Ümit, seyirci koltuklarında oturduğu sırada Hollandalı teknik direktör Jan Olde Riekerink Ümit'in yanına geldi. Genç taraftar ile sohbet eden ve gencin saglik durumu ile ilgili yetkililerden bilgi alan Hollandalı çalıştırıcı daha sonra  oyuncuları yeniden Ümit’in yanına yönlendirdi.

 

 

Ümit’in hastalığıyla cesaretle savaştığını ve bu cesareti  Galatasaray’dan aldığını öğrenen oyuncular, kanser hastası gencin hiç yanından ayırmadığı formasını imzaladı.

 mutluluğunu konuşma güçlüğü çektiği için  mimikleriyle gösterebilen Ümit, beklemedigi bu ilgi sonucu unutamayacağı anlar yaşadı.

 

Antrenman zamanından çalarak oyuncuları kanser hastası Ümit'in yanında toplayan ve kanser hastası gence belki de hayatının  en anlamlı hediyesini veren Jan Olde Riekerink, Gencin mücadelesinin örnek bir mücadele oldugunun altını çizdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.