Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sıla gündem başlıkları hatay PUBG MOBILE CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan chp niğde milletvekili ömer fethi gürer

Kızılyıldız 63-80 Fenerbahçe Doğuş

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı Turkish Airlines EuroLeague 28. maçında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız’ı  80-63 mağlup etti

Fenerbahçe Doğuş,  Kızılyıldız galibiyeti ile THY Avrupa Ligi'nde 20. galibiyetine imza atarak alarak normal sezonu ilk üçte bitirmeyi garantiledi.

İki takımında sayı üretemediği 1 çeyreğin başlarında Ali Muhammed’in 5-0’lık serisi ve Guduric’in asistinde Vesely’nin alley oop basketi skoru bir anda 3-10 yaptı. Kızılyıldız temsilcimiz karşısında sayı üretmeye başlayınca televizyon molasının 9-13 gidildi. Moladan sonra temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş  Vesely’nin isabetli serbest atışı ile Guduric ve Ali Muhammed’in üçlükleri bir anda durumu 9-20' getirdi. İlk çeyreğin sonlarında sayı üreten Kızılyıldız farkı azda olsa kapattı ve ilk çeyrek Fenerbahçenin 17-22 üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci çeyreğe de rakibi karşısında iyi başlayan Fenerbahçe Doğuş, Melli’nin üçlüğünün ardından Vesely’nin basketleriyle farkı çift hanelere taşıdı.19-29 Oyunun ikinci çeyreğini de rakibi karşısında etkili olan temsilcimiz soyunma odasına 31-40 önde gitti.

Karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde de sahada Fenerbahçe Doğuş vardı. Fenerbahçe Doğuş bu çeyrekte maça üçlükleri damga vurdu. Muhammed Ali’nin üçlükle açılışını yaptığı ikinci yarıda yine Muhammed Ali’nin 2 sayısı ve ardından Guduric’in üçlüğü sonrasında yine Ali Muhammed ve Kalinic’in sayıları skoru bir anda 36-62 yapınca ev sahibi ekipten mola geldi. Üçüncü çeyreğide temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş 41-65 üstünlükle tamamlandı.

Maçın son çeyreğinde de rakibi karşısında üstünlüğünü koruyan temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş 17 sayı fark ile 63-80 kazandı ve THY Avrupa Ligi'nde 20. galibiyetini aldı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.