Lider Başakşehir Trabzonspor'u Devirdi

Spor Toto Süper Lig'in lideri Medipol Başakşehir, 15. hafta açılış maçında sahasında Trabzonspor'u 1-0 yendi.

Lider Medipol Başakşehir rakibi Trabzonspor karşısında ilk yarıda sayısız fırsattan yararlanamadı. İlk yarıda Başakşehir ataklarında başarılı bir tablo çizen Onur kıvrak gol izni vermedi.

Lider Medipol Başakşehir'e üç puanı getiren gol 63. dakikada Emre Bölezoğlu'nun harika pasında akıllı bir vuruş yapan Edin Visca'dan geldi.  
Lider Medipol Başakşehir bu galibeyetle üç haftadan sonra 3 puan kazanırken rakibi Trabzonspor ise 3 haftalık yenilmezlik serisini sona erdirdi. medipol Başakşehir bu galibiyetle puanını 35'e yükselterek maç fazlalığı ile Beşiktaş'ın 3 puan önüne geçti. Trabzonspor ise 18 puanda kaldı.

Başakşehir Süper lig'de yenilmezlik serisini 24 maça çıkardı.

Kayseri'de sabah saatlerinde bir halk otobüsünü hedef alan hain terör saldırısı nedeniyle karşılaşma öncesinde ve sırasında şiddete ve teröre tepki yağdı.
Tribünleri dolduran iki takım taraftarları, dakikalar Kayseri'nin plaka kodu olan 38'i gösterdiğinde "Kayseri" ve "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" tezahüratları yaparak, Kayseri'de yaşanan terör saldırısına tepkilerini gösterdiler. Tribünlerde dev Ay Yıldızlı Bayrak açılırken, Trabzonspor sahaya "#TerörüLanetliyoruz" yazılı bir pankartla çıktı.   




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.