Öne Çıkanlar ankara konya sgk bodrum deprem chp pakistan veysel eroğlu cumhurbaşkanı erdoğan iata kastamonu Bala

Marius Sumudica Türk Vatandaşı Olmak İçin Hazırlanıyor

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Büyükekşi, katıldığı canlı yayında Gaziantep Futbol Kulübü teknik direktör Marius Sumudica'nın Türk vatandaşı olabilmesi için gerekli işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

"Türk Pasaportuna Sahip Olmak İstiyorum"

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Büyükekşi, katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamada:

"Hocamızın uzun zamandır Türk vatandaşlığı için bizden bir talebi vardı. Hocamız bize özellikle Türk pasaport'una da sahip olmak istiyorum çünkü Türkiyede güzel işler yapıyorum ayrıcada süper ligte ki tek yabancı hoca benim bundan dolayı böyle bir talebim var dedi. Bizde hocamızın bu talebi üzerine gerekli görüşmeleri yaptık ve geçen hafta itibariyle başvurumuzu yaptık. Şuanda başvurusu İçişleri Bakanlığında, olumlu sonuç aldığımız taktirde bunuda sizler ile paylaşırız." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.