Öne Çıkanlar Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yök Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ito bitlis milli savunma bakanlığı ukrayna FLOmum marka yüzü İstanbulun sokak lezzetleri Duadır XL-S Nutrition Miraç Filminin konusu

Nur Tatar Askari Madalya ile Döndü

Rusya’nın Başkenti Moskova’da düzenlenen Dünya Taekwondo Grand Prix müsabakaların ilk gününde Nur Tatari Askari ilk günde gümüş madalya kazandı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu yaptığı açıklamada Dünya Taekwondo Federasyonu(WTF) tarafından organize edilen ve 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları katılım için önemli puanlar veren Grand Prix müsabakalarında Kadınlar 67 kilo da tatamiye çıkan Tatar Askari’nin ilk tur maç yapmadan bay geçtiğini söyledi. İkinci turda Rus Tetereviatnykova’ yı 11-8, çeyrek finalde ise Azeri Farida Azizova'yı 9-8 ile geçen Taekwondocu’nun  yarı finale yükseldiğini belirten Federasyon yarı finalde, son Dünya Şampiyonası finalinde yendiği Amerikalı Paige Mc Pherson'u 10-8 ile tekrar geçen Tatar Askari’nin, finalde Fildişi Sahilleri'nden Ruth Gbagbi'ye 7-4 kaybettiğini belirtti.

Federasyon açıklamanın sonunda Tatar Askari’nin, Dünya Şampiyonasında Dünya sıralaması için değeri puanlar ve madalyalar kazanmaya devam edeceğini ifade etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.