Old Trafford'da Kazanan Çıkmadı

İngiltere Premier Lig'de Old Trafford'ta oynanan derbi maçta Manchester United, Arsenal ile 1-1 berabere kaldı.

Avrupa Ligleri bu hafta maçlarında derbilere sahne oldu. Almanya, İspanya, Türkiye ve İngiltere Liglerinde derbi heyecanı yaşanıyor. İngiltere derbisinde sahasında Mourinho'nun öğrencileri Arsenal karşısında galibiyeti son dakikada yediği golle kaçırdı.

Manchester United, Arsenal karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda Manchester United  69. dakikada Mata'nın golüyle 1-0 öne geçti.
Arsenal yenik duruma düştükten sonra, Giroud ile Ox'u oyuna alarak risk aldı. 89. dakikada sonradan oyuna dahil olan Ox'un ortasına Giroud , harika bir kafa vuruşuyla durumu 1-1 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 sona erdi. Bu sonuçla zirve mücadelesi veren Arsenal puanını 25'e yükseltirken Manchester United puanını 19'a yükseltti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.