Öne Çıkanlar Koronavirüs sıla chp niğde milletvekili ömer fethi gürer google vodafone suriye akbank CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ato tim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündem başlıkları

Ömer Toprak Borussia Dortmund'a Gidiyor

Alman Sport Bild dergisi, Bundesliga'da Bayer Leverkusen forması giyen milli futbolcu Ömer Toprak'ın 2017-2018 sezonundan itibaren Borussia Dortmund adına oynayacağını yazdı. 

Haberde, kulüplerin ön anlaşmaya vardığı ve ocak ayında yazılı anlaşma yapıldığı taktirde 12 milyon Euro bedelle serbest kalacak 27 yaşındaki futbolcunun transferinin 2017 yaz transfer döneminde tamamlanacağı belirtildi.

Emre Mor ve Nuri Şahin'in takımı Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Ömer Toprak'ı sezon sonunda 12 milyon Euro'ya (44 milyon TL) transfer etme kararı aldı.      

Ömer Toprak; Emre Mor ve Nuri Şahin'den sonra Borussia Dortmund'un üçüncü Türk oyuncusu olacak.

Borussia Dortmund, 27 yaşındaki Türk oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak.

Dortmund yönetiminin şu an itibariyle takımdaki düzeni bozmak istemediği için Ömer Toprak'ı devre arasında değil sezon sonu transfer edeceği de belirtildi.
Daha önce de adı sık sık Borussia Dortmund ile anılan Ömer Toprak'ın 2018 yılına kadar Bayer Leverkusen ile sözleşmesi bulunuyor.

2011'den bu yana Bayer Leverkusen forması giyen 27 yaşındaki Ömer Toprak bu sezon 17 resmi karşılaşmada forma giydi.

Son olarak Türkiye'nin oynadığı Ukrayna ve İzlanda maçlarıyla birlikte yeniden milli takıma dönen Ömer Toprak'ın, Dortmund'la 4 yıllık sözleşme karşılığında 25 milyon Euro kazanacağı öne sürülüyor.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.