Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

OPPO ve FC Barcelona, Piqué, Roberto, De Jong, Pjanic ve Fati'yi TikTok'ta Bir Araya Getirdi

FC Barcelona Futbol Kulübü'nün resmi sponsoru OPPO, pandemi süresince futboldan uzak kalan futbolseverler için sosyal medyada kulüp ile birlikte başlattığı 'Go For It' içerik serisine devam ediyor. Serinin ilk içeriğinde takımın savunma oyuncusu Gerard Pique, Barcelona taraftarları ve OPPO kullanıcıları tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtlamıştı. Sosyal içerik serisinin devamında ise takımın savunma oyuncuları Nelson Semedo, Clement Lenglet ile forvet oyuncuları Luis Suarez ve Martin Braithwaite ile eğlenceli bir video çekilmişti.

İnovasyona olan bağlılık ve dünyanın dört bir yanındaki hayranlarla bağlantı kurulabilecek yeni dijital kanal arayışları OPPO ve Barcelona Futbol Kulübü'nün en belirgin ortak özelliği… Bu hedefinden yola çıkan OPPO, TikTok'ta futbolseverlerin Barcelona takımı ile ilgili en sevdiği anların ve deneyimlerin neler olduğuna karar verebilecekleri yeni bir #GoForIt içeriği oluşturmak için küresel ortağı Barcelona ile güçlerini birleştirdi.

Oluşturulan içerikte takımın popüler oyuncuları Gerard Piqué, Sergi Roberto, Frenkie De Jong, Miralem Pjanic ve Ansu Fati yer aldı. TikTok'ta yer alan video Ultra Gece Videosu ve Ultra Sabit Video 3.0 özelliklerine sahip OPPO Reno4 Pro modeliyle çekildi.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan OPPO, Türkiye'de de TikTok kanalında eğlenceli içeriklere yer veriyor. En yeni challenge'da kullanıcılar #OPPOSelfie hashtag'ini kullanarak en canlı selfie'leri koleksiyonuna ekleyebiliyor. 

OPPO Hakkında

OPPO, yenilikçi teknolojilerle sanatsal yaklaşımı birleştiren lider bir akıllı telefon markasıdır. OPPO, 2008 yılında ilk akıllı telefonunu piyasaya sürdüğünden beri, estetik tasarım ve teknolojik atılımların sinerjisinin peşinde koşuyor.

OPPO, selfie güzelleştirme çağını başlattı. OPPO bu strateji doğrultusunda 5MP ve 16MP ön kameralarla akıllı telefonlar sunan ilk marka oldu. OPPO ayrıca motorlu döner kamera, Ultra HD özelliği ve 5x Çift Kamera Zoom teknolojisini tanıtan ilk marka olarak dikkat çekti. OPPO'nun 2016 yılında başlattığı Selfie Expert F serisi akıllı telefon endüstrisinde bir selfie trendi yarattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.