Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları mardin ekonomik güven endeksi Kuşadası Belediyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu iha ukrayna Hizmet İthalatı Kayaş

Osmanlıspor, Panathinaikos ile Karşılaşacak

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Moldova'nın Zimbru Chisinau takımıyla karşılaşacak olan Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı çift antrenmanla devam ettirdi. Çalışmalarını aralıksız sürdüren Başkent ekibi bugün Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos FC takımıyla hazırlık maçı oynayacak. Sport Club Irene’nin sahasında oynanacak karşılaşmanın başlama saati ise 18:00 (TSİ 19:00).

Sabah antrenmanında gruplar halinde kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapan Mor-Sarılılar günün ikinci antrenmanında ise taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla start aldı. Çeşitli pas organizasyonlarıyla devam eden antrenmanın sonraki etabında ise taktiğe yönelik maç yapıldı ve duran top organizasyonları çalışıldı. Taktik maçında Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay oyunu durdurarak oyunculara pozisyonlar konusunda uyarılarda bulundu. 1,5 saat süren antrenmanın ilk etabında tedavisi devam eden Tiago da yer alırken ikinci etabına bu oyuncu katılmadı. Diğer yandan tedavisi devam eden bir diğer oyuncu Lukasz takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.