Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs bugünün gündemi gündem özeti Kuşadası Belediyesi deprem recep tayyip erdoğan erdoğan Covid19 gündem başlıkları çin konser

Osmanlıspor’a ‘Minik’ Destek

Osmanlıspor Akyurt Futbol Okulu öğrencileri ve antrenörleri, A takımını ziyaret ederek oynanacak olan Konyaspor maçı için başarı dileklerinde bulundu.

Osmanlıspor Akyurt Futbol Okulu öğrencileri ve antrenörleri, bu hafta Konyaspor’la zorlu maça çıkacak olan Osmanlısporlu oyuncular ve teknik heyeti ziyaret etti. Osmanlıspor’un minikleri, getirdikleri çiçeği Teknik Direktör İrfan Buz’a verdikten sonra abilerine başarılar dileyip antrenmanı tribünden takip etti.


Teknik Direktör İrfan Buz nezaretindeki antrenmana Mor-Sarılı oyuncular, ısınma koşusuyla başladı. Koordinasyon çalışmasıyla antrenmanı devam ettiren Başkent ekibi gruplar halinde isabetli pas organizasyonuna geçti. Antrenmanın ikinci bölümünde tam sahada çift kale maç yapan Mor-Sarılılar antrenmanı sonlandırdı. 1,5 saat süren antrenmana Payam ve Özer tedbir amaçlı katılmazken iyileşme sürecine giren Lawal ve Carlos ise antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte sonraki bölümde ise takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.

Osmanlıspor yarın (Cuma) basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla Konyaspor maçının hazırlıklarını devam ettirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.