Öne Çıkanlar bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hakkari terör gündem özeti abd Hadise terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin gündem başlıkları elazığ

PFDK Cezaları Açıkladı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Beşiktaş Kulübüne 2 bin 500 lira para cezası verdi. 

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre siyah-beyazlı kulüp, Torku Konyaspor ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde, taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle para cezası verildi.

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Bucaspor'a çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle bir maç seyircisiz oynama ile 3 bin lira para cezası, Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün yöneticisi Emrullah Gürbüz'e de 50 gün hak mahrumiyeti ve 10 bin lira Amed Sportif Faaliyetler'e, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle de 2 bin 100 lira ceza para cezası verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.