Öne Çıkanlar bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hakkari terör gündem özeti abd Hadise terörist CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin gündem başlıkları elazığ

PSG, Barcelona'yı 4-0 Yendi
Şampiyonlar Ligi son 16 turun ilk maçında PSG evinde Barcelona'yı farklı mağlup ederek rövanş için büyük avantaj elde etti.

Arda Turan'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediği mücadelede PSG rövanş için büyük bir avantaj sağlayarak rakibi Barcelona'yı 4-0 yendi.

PSG'in Barcelona karşısında gollerini 18 ve 55. dakikalarda Di Maria, 40. dakikada Julian Draxler ve 72. dakikada Cavanni kaydetti. PSG' nin muhteşem oynadığı ve Barcelona'nın tel tel döküldüğü bir karşılaşmada isteyen, rakibini sahasına hapseden PSG haklı bir galibiyet alarak rövanş için büyük bir avantaj sağladı. Barcelona'nın çeyrek finale yükselebilmesi için İspanya'da gol yemeden 5 gol atması gerekiyor.   

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.