Öne Çıkanlar Koronavirüs terörist abd chp mhp CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan 5 Nisan 2024 Gündem Özeti 5 Mart 2024 Salı Gündem Özeti 5G şebekesi Areda Piar 4 Ağustos 2023 Cuma 29 Eylül 2022

Real Madrid Celta Vigo'yu Ezdi Geçti

La Liga 28. haftasında Real Madrid geçen haftanın acısını Celta Vigo'dan çıkardı. Sahasında gol oldu yağdı ve Celta Vigo'yu farklı bir skorla 7-1 yendi. 

İlk yarı

Real Madrid ilk yarıya hızlı başladı. Aradığı golü ancak 41 dakikada kafa vuruşuyla Pepe ile buldu. Soyunma odasına 1-0 üstün gitti. 

İkinci yarı

İkinci yarıda gol makinesi bir Real Madred vardı.

İkinci yarıya hızlı başlayan Real Madrid, 50 ve 58. dakikalarda Cristiano Ronaldo'nun attığı iki güzel golle skoru birden 3-0'a taşıdı. Kalesinde 3 gol gören Celta Vigo Ani ataklarla Real Madrid kalesine gelmeye çalıştı. 62 dakikada Iago Aspas ile farkı 2 ye indirdi. 3-1

Cristiano Ronaldo durmuyor

Real Madrid'in en etkili ismi olan Portekizli futbolcu Ronaldo, 64 ve 76. dakikalardaattığı iki golle takımını 5-1 öne geçirdi.

Real Madrid 5-1 üstün olmasına rağmen durmak bilmedi.  1 dakika sonra 6. golünü kaydetti. 77. dakikada Jese durumu 6-1 e taşıdı.

Real Madrid'in son golünü ise sakatlıktan yeni kurtulan Bale 81. dakikada durumu ve maçın skorunu belirledi. 7-1

Farklı kazanan Real Madrid 60 puanla 3. sırada yer almaya devam etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.