Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları akbank vodafone suriye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ato google Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Real Madrid, CSKA Moskova'ya Mağlup Oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E,F,G ve H gruplarında oynanan maçlar ile 2. maçlar tamamlandı. Oynanan maçlarda G Grubunda CSKA Moskova evinde Real Madrid'i 1-0 mağlup ederek sürpriz yaptı. Grubun diğer maçında ise Roma, Viktoria Plzeň'i 5-0 mağlup etti. 

E Grubunda Benfica deplasmanda AEK'i 10 kişi kalmasına karşın sahadan 3-2 galip ayrıldı. AEK'nin gollerini 53 ve 63. dakikalarda Viktor Klonaridis atarken Benfica'nın gollerini 6. dakikada Haris Seferoviç, 15. dakikada Alejandro Grimaldo ve 74. dakikada Alfa Semedo kaydetti. Benfica'da Rúben Dias 45+4 dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Grubun diğer maçında Bayern Münih ile Ajax 1-1 beraber kaldı. Bayern Münih'in golünü 4. dakikada Mats Hummels atarken rakip Ajax'ın golünü ise 22. dakikada Noussair Mazraoui kaydetti.

Anahtar Kelimeler:
Real MadridCska Moskova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.