Real Madrid’de İkinci Şok: Modric'e Gözaltı

Real Madrid’in ünlü forvet oyuncusu Cristiano Ronaldo’nun vergi kaçırması iddialarının ardından, dün takımın orta saha oyuncusu Luka Modric yalancı şahitlik gerekçisiyle gözaltına alındı. Hırvatistan’da gözaltına alınan oyuncu için 5 yıla kadar hapis cezası istemi var.

Dinamo Zagreb eski Başkanı Zdravko Mamic ve kardeşi Zoran Mamic'in, 2008'den beri yurt dışına yapılan transferlerden elde ettiği gelirden 15 milyon Euro’yu  zimmetine geçirdiği ve 1,6 milyon Euro vergiyi ödemediği açıklanmıştı. Modric, konuyla ilgili davada şahit olarak dinlenmişti. Modric’in eski başkan hakkında yalancı şahitlik yaptığı iddia edildi. Modric’in soruşturma sonucunda suçlu bulunması halinde 5 yıla kadar ceza alabileceği duyuldu.

32 yaşındaki tecrübeli futbolcu 2002’de Dinamo Zagreb’e transfer olmuştu. Ardından 2008 yılında Tottenham’a transfer olan oyuncu, 2012 yılında Real Madrid’le 35 milyon Euro karşılığında 5 yıllık anlaşma sağlamıştı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.