Öne Çıkanlar ankara konya sgk bodrum deprem chp pakistan veysel eroğlu iata kastamonu cumhurbaşkanı erdoğan Bala

Roma ve Liverpool Yarı Finalde

Şampiyonlar ligi'nde iki yarı finalist belli oldu. Birincisi Manchester City'i her iki karşılaşmada da mağlup eden Liverpool olurken ikincisi ise gecenin sürprizini yaparak Barcelona'yı 4-1'in rövanşında 3-0 mağlup eden Roma oldu.

Şampiyonlar ligi'nde Roma sürpriz yaparak İspanya'da 4-1 yenildiği güçlü Barcelona'yı sahasında 3-0 yenerek yarı finalist oldu. Roma'nın Barcelona karşısında gollerini gollerini 6. dakikada Edin Džeko, 58. dakikada penaltıdan Daniele De Rossi ve 82. dakikada Kostas Manolas kaydetti.

Gecenin diğer çeyrek final rövanşında Liverpool ilk maçta sahasında 3-0 mağlup ettiği  Manchester City'i yine deplasmanda 2-1 mağlup ederek yarı finale adını yazdırdı. Liverpool'un gollerini 56. dakikada Muhammed Salah ve 77. dakikada Roberto Firmino atarken Manchester City'nin golünü ise 2. dakikada Gabriel Jesus kaydetti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.