Öne Çıkanlar Hakkari Hadise elazığ malatya doğalgaz Covid 19 tunceli polis Hamidi Ailesinin Mutlu Günü Hamza Hamidi Hamidi Grup Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Hamidi Haremi Şerif

Şampiyon Fenerbahçe Kombine Rekoru Kırdı

Erkek basketbolda Fenerbahçe, 2017-18 sezonu Spor Toto Basketbol Süper Ligi ve Euroleague maçlarında kombine yenileme ve genel kart satışında Türkiye basketbol tarihinde yeni bir rekora imza attı. Kombine yenileme ve genel satış sürecinde 6 bin 6 yüz 1 sayısına ulaşıldı.

Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan duyuruya göre 2017-18 sezonu Spor Toto Basketbol Süper Ligi kombine kartlarının satışları devam ediyor.

Kombine satış sürecinde şu ana kadar Saha İçi 1. Sıra, Kategori 1, Kategori 2, Kategori 3 ve Kategori 4 bölümlerine ait tüm yerlerin tükendiği duyuruldu.

Satışlara 24 Haziran’da Ara Verilecek, 28 Haziran’da Yeniden Başlayacak

Kombine kart satışlarına, Ramazan Bayramı boyunca 24 Haziran tarihinden itibaren ara verileceği ve satışların 28 Haziran itibariyle yeniden başlayacağı bildirildi. Satış sürecinin çalışma saatlerinin 10.00-19.00 arası olduğu açıklandı.

2017-2018 sezonu kombine kart satışları, her taraftarın en fazla bir kombine karta sahip olabileceği şekilde yapılacağı söylendi. Başkası adına kombine alımı yapacak kişiler, kombinenin asıl sahibi olacak kişinin kimlik fotokopisi, cep telefonu numarası ile e-posta ve fatura adresini ibraz etmesinin zorunlu olduğu bildirildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.