Öne Çıkanlar AİLE terör bugünün gündemi palandöken Hakkari cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hadise gündem özeti çin abd terörist elazığ

Şampiyonlukta Son Virajlar

Spor Toto Süper Lig’de Şampiyonluk mücadelesi iki takım arasında kıran kırana geçiyor. Lig’in bitmesine 3 Hafta kala Beşiktaş 73 Puanla lider, rakibi Fenerbahçe 67 puan 1 maç eksikle  lider Beşiktaş’ı takip ediyor.

Fenerbahçe bugün oynayacağı Gaziantepspor maçını kazanırsa puanını 70’e çıkaracak. Kazandığı takdirde geride kalan son üç haftaya, 3 puan geriden gelecek olan Fenerbahçe Beşiktaş’ın 3 puan kaybetmesini bekleyecek.

Lider Beşiktaş haftaya deplasmanda Galatasaray ile takipçisi Fenerbahçe ise Başakşehir ile karşılaşacak. 

Lig’de kalan maçlar

 

BEŞİKTAŞ'IN FİKSTÜRÜ

08.05.2016 Galatasaray-Beşiktaş

16.05.2016 Beşiktaş-Osmanlıspor

22.05.2016 Konyaspor-Beşiktaş

FENERBAHÇE'NİN FİKSTÜRÜ

01.05.2016 Fenerbahçe-Gaziantepspor

09.05.2016 Başakşehir-Fenerbahçe

15.05.2016 Fenerbahçe-Gençlerbirliği

22.05.2016 Sivasspor-Fenerbahçe

 

İkili avantaj Fenerbahçe’de

Lider Beşiktaş’ın kalan maçları Süper Ligin bu sezon iddialı takımları ile Fenerbahçe’nin kalan maçları kümede kalma mücadelesi veren takımlar ile olacak.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında lig sonunda puanlar eşit olursa ikili averajı rakibine göre iyi olan Fenerbahçe şampiyonluk ipini göğüsleyecek. İkili averajda; Beşiktaş kendi sahasında rakibini 3-2 yenmiş, Kadıköy’de rakibine 2-0 boyun eğmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.