Öne Çıkanlar Covid19 Kuşadası Belediyesi gündem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Afrin Gürer bugünün gündem başlıkları vodafone Zeytin Dalı Harekatı Halka arz ataşehir belediyesi obezite

Sergen Yalçın: "Zirvedeki Yerimizi Koruduk"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Özveriyle oynayan futbolcularımı kutluyorum. İyi bir mücadele vardı. Kazanmak bizim için önemliydi. Zirvedeki yerimizi koruduk. Bizim için güzel bir gün oldu." dedi. 

Galatasaray galibiyeti sonrası sonrası açıklamalarda bulunan Yalçın, "“Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ocak ayında zorlu bir periyottan geçiyoruz. Özveriyle oynayan futbolcularımı kutluyorum. İyi bir mücadele vardı. Kazanmak bizim için önemliydi. Zirvedeki yerimizi koruduk. Bizim için güzel bir gün oldu. Galibiyeti kutluyoruz ama yarından itibaren önümüzdeki maçlara hazırlanmaya başlayacağız. Sezona sağlıklı bir başlangıç yapamamıştık. Son sekiz maçın yedisinde gol yemedik. Takım olarak iyi savunma yapıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.