Öne Çıkanlar terörist abd rusya bugünün gündem başlıkları İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mardin ukrayna Kaleseramik orman yangınları için nasıl yardımda bulundu Çocuklarda Ters Kimlik Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici Tarhan Cilt güzzelliği

Serres Pisti’nde Lider Galip Atar

Yunanistan’ın Serres Pisti’nde gerçekleşen Türkiye Pist Şampiyonası’nın 2. Ayağında, BMW 320 TC2T otomobili ile Süper Grup’ta mücadele eden Galip atar, şampiyonluğunu korudu.

Otomobilindeki fren arızası nedeniyle Atar, cumartesi günkü sıralama turlarında altıncı zamanı yaptı. İkini turda ise üçüncülüğe yükselmişken sağ ön lastiği ağır hasar alan Atar, güvenli bir tempoda ancak finale ulaşabildi. Pazar gününde de lastik patladığı için pite girmek zorunda kalan milli sporcu bu yarışıda beşinci sırada tamamladı. Şanssızlıklara rağmen Atar, Türkiye Şampiyonası’ndaki liderliğini finish çizgisini görerek korudu.

 “Hedefimiz Sezon Sonunda Her İki Kulvarda Da Şampiyonluğa Ulaşmak”

Yarış sonrası yaptığı açıklamada Atar “Lojistik aksaklıklar nedeniyle yarış öncesi 2 gün süren antrenman ve testlere katılamadık. Farklı bir karakteristiği olan Serres Pisti’nde çok sıcak hava koşullarındaki ilk testimizi sıralama turlarında yapabilmişken fren arızası kötü bir sürpriz oldu. Yarış öncesi hazırlıklar ve otomobildeki ayarlar saliselerin bile çok önemli olduğu yoğun rekabette belirleyici oluyor. Ancak hafta sonu boyunca yaşadığımız mekanik sorunlar ve şanssızlıklara rağmen Süper Grup lideri olarak geldiğimiz Serres Pisti’nden liderliğimizi koruyarak ayrılmak sevindirici. Genç ve hızlı pilotlar ile yeni otomobillerin yer aldığı Süper Grup’taki mücadele üst düzeyde gerçekleşiyor. Misafir olarak yer aldığım Opel OPC Cup’taki rekabet de gerçekten keyif vericiydi. Şu anda hem Türkiye Şampiyonası’nda hem de Ferrari Challenge Europe’da lider durumda bulunuyoruz. Hedefimiz sezon sonunda her iki kulvarda da şampiyonluğa ulaşmak” dedi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.