Sinan Gümüş'ün Derbi Hazırlığı

Mustafa Denizli'nin Galatasaray'a tek katkısıydı belkide Sinan Gümüş. Önce Türkiye Kupası'nda, ardından ligde gol atmaya ve arttırmaya başlayan genç oyuncu Bu sezon attığı 8 golün yanı sıra yaptığı 4 asistle Galatasaray’da çok iyi bir başlangıç yapmışken 6 Şubat’ta oynanan Torku Konyaspor maçında sakatlanarak oyunu terk etmişti. Golü düşünen ve bu düşünceyle hareket eden Gümüş kısa zamanda sarı-kırmızılı taraftarlarında kalbini fethetmişti.

Geçen hafta güvenlik gerekçesiyle daha ileri bir tarihe ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisi Sinan Gümüş'e yaradı diyebiliriz. Sinan’ın  tedavi süreci başarılı bir şekilde devam ederken 22 yaşındaki futbolcu, henüz derbinin tarihi açıklanmasa da kendisini o maça kadar hazır hale getirmek istiyor. Önümüzdeki hafta takımla birlikte çalışmalara başlaması beklenen Sinan Gümüş’e milli takımın hazırlık maçları için lige verilen arada Sinan'a panzehir gibi gelecek. Bu süreçte kendisini toparlama fırsatı olan Sinan'ın derbide sahada olmaması için hiç bir neden yok.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.