‘Sınır Tanımayan Basketbol Kampı’ İsrail’de

Bu yıl 22 ülkeden 62 oyuncuyu bir araya getirecek NBASınır Tanımayan Basketbol Kampı’ (BWB) için, Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) ve İsrail Basketbol Birliği 16. Kez düzenlenen organizasyona katılacak ve koçluk yapacak NBA, WBNA, FIBA oyuncularını açıkladı.
 
NBA ve FIBA’nin global basketbol gelişimi ve topluluk iyileştirme programı BWB Avrupa 2017, 13 Ağustos Pazar ve 16 Ağustos Çarşamba günleri arasında Kudüs, Tel Aviv ve Netanya’da Wingate Enstitüsü’nde düzenlenecek.
 
Kampta Genç Yeteneklere Eşlik Edecek İsimler

NBA ve FIBA oyuncuları Jerryd Bayless (Philadelphia, 76ers), Omri Casspi (Golden State Warriors; Israil; BWB Avrupa 2005), Sam Dekker (LA Clippers), Gal Mekel (Gran Canaria; Israil) ve Normal Powell (Toronto Raptors), eski NBA oyuncusu ve FIBA efsanesi Anthony Parker, eski WNBA oyuncusu ve Israil Milli Kadinlarin ekip üyesi Shay Doron (Maccabi Ashdod; Israil), FIBA efsanesi ve eski Israil Milli Kadinlarin ekip üyesi Liron Cohen ve San Antonio Spurs efsanesi ve 2013 FIBA Onur Listesi birincisi David Robinson.

 Mevcut ve eski NBA, FIBA ve ABD Basketbol (USAB) koçları Ron Adams (Warriors), Johnnie Bryant (Utah Jazz), Dan Burke (Indiana Pacers), Kurt Rambis (New York Knicks) ve Don Showalter (USAB) ayrıca BWB Avrupa 2017 koçlarının arasında yer alacak.

 Patrick Hunt (Dünya Basketbol Birliği Koçları Başkanı; Avustralya) ve Marin Sedlacek (76ers; Sirbistan), kampın atletik antrenörü olarak görev alan Regev Fanan (Maccabi Tel Aviv) ile birlikte kamp direktörleri olacak. Cleveland Cavaliers Genel Menajeri Koby Altman, Spurs Genel Menajeri R.C. Buford, Denver Nuggets Başkanı Tim Connelly, Raptors Kidemli Basketbol Danışmanı Wayne Embry, Sixers Oyunculardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Marc Eversley, Heat Genel Menajer Yardımcısı Adam Simon ve Raptors Başkanı Masai Ujiri (Nijerya) de ayrıca kampa katılacak isimler arasında yer alıyor.

 NBA Başkan Yardımcısı, Hakem Operasyonları ve Hakemlerden Sorumlu Yönetici Bob Delaney, uluslararası hakemleri belirlemek ve geliştirmek amacıyla lig çalışmalarının bir parçası olarak kampta yer alacak ve yerel hakemleri gözetip denetleyecek.

2002 yılından bu yana BWB’nin resmi ortağı olan Nike, koçları ve kampa katılacak oyuncuları Nike giyim ürünleri ve ayakkabıları ile destekleyecek.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.