Öne Çıkanlar galatasaray deprem palandöken Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konser türk telekom çukurova belediye başkanı soner çetin ANTALYA atatürk azerbaycan ukrayna trabzonspor

Sneijder Sezon Sonu Veda Edyor

Sneijder’ın, sezon sonunda kesin olarak ayrılacağı gündeme bomba gibi düştü.

 Sarı- Kırmızılılar’ın gelecek sezon hem Avrupa’da olmaması hem de son dönemde yaşanan  terör olayları nedeniyle Sneijder'in bu kararı almasının nedenleri olarak görülüyor.

 Sneijder ve Türkiye’yi çok seven eşi Yolanthe’nin, Umut Bulut’un babasının hayatını kaybettiği bombalı saldırılardan etkilendiği bunun üzerine Sneijder'in menajeri Albers’i arayarak, “Gelen tüm teklifleri değerlendirmek istiyorum” dediği aktarıldı.

Şubat ayında Çin’den gelen güzel tekliflere rağmen ‘20 Milyon Euro’luk serbest kalma bedeli’ maddesi yüzünden transferi gerçekleşmeyen Sneijder, haziranda 7.5 Milyon Euro’ya düşecek yeni bonservis bedeli ile satılacak.  

 

Avrupa'ya Öncelik

Hollandalı oyuncunun hedefinin tekrar Avrupa’ya dönmek olduğu bildirilirken Sneijder'in, eski hocası Jose Mourinho’yu beklediği ondan gelecek haber doğrultusunda önümüzdeki sezon İngiltere’de forma giyebileceği, Amerika ve Çin gibi alternatifleri de değerlendirebileceği gelen haberler arasında.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.