Öne Çıkanlar ankara konya deprem sgk bodrum chp pakistan veysel eroğlu cumhurbaşkanı erdoğan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank iata kastamonu

Sultanlar ve Efeler Ligi Voleybol Fikstür Çekimi Yapıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu(TVF) tarafından Vestel Venus Sultanlar Ligi ve Efeler Voleybol Ligi kura çekimleri yapıldı.

TVF tarafından yapılan çekimlerde Vestel Venus Sultanlar Ligi ve Efeler Voleybol Ligi Fikstürleri ve karşılaşmaları belli oldu. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ kısa bir açılış konuşmasını yaptı ve konuşmasında fikstür çekimine gelen takım yöneticileri ve temsilcileri ile basın mensuplarına teşekkür etti.

Üstündağ’ın konuşmasının ardından TVF Lig İşleri Başkanı Recep Nurtanış söz aldı. Nurtanış konuşmasında Final turu hariç tüm turların 3 maç üzerinden olacağı ve  2 maçı kazanan takımın avantajlı olarak sıralama maçlarını oynayacağını ifade etti. Nurtanış, final maçının ise 5 maç üzerinden oynanacağı ve 3 maçı kazananın 1.olacağını belirtti.

Üstündağ voleybol maçlarında bir değişikliğe gittiklerini açıklayarak “Turnuvada maçlar geçen sene Üst-Alt-Üst şeklinde oynanıyordu. Bu sene birinci maçlar alt sıradaki takımların sahasında ikinci ve üçüncü maçta üst sıradaki takımındaki sahada ” şeklinde konuştu. 

Efeler Voleybol Ligi

1.Devre Başlangıç:24 Eylül 2017-1.Devre Bitiş:25 Kasım 2017
2.Devre Başlangıç: 6 Ocak 2018-2.Devre Bitiş: 24 Şubat 2018
Erkekler Kupa Voley: İki devre arası oynanacak(Aralık Olması Muhtemel)
Erkekler Süper Kupa: Tarih Belli Değil(21-22-23 Eylül Olması Muhtemel)

Vestel Venüs Sultanlar Ligi

1.Devre Başlangıç: 18 Ekim 2017 - 1.Devre Bitiş:5 Aralık 2017
2.Devre Başlangıç:7 Ocak 2018-2.Devre Bitiş: 25 Şubat 2018
Süper Kupa: 14 Ekim 2017

Dünya Şampiyonası Yerine Yeni Turnuva Geliyor

Üstündağ, Play- Off maçları ve baraj etapları ile ilgili olarak geçen sene sıkışık olan maç takvimi yüzünden takımların sıkıntı yaşamasından dolayı bu sene Avrupa Kupaları maçlarının tarihi belli olduktan sonra play off ve baraj etapları tarihleri belirleyeceklerini söyledi. Üstündağ konuşmasında ayrıca Avrupa’nın kendilerine 3 yıllık takvim gönderdiğini ve dünya liginin kaldırıldığını, bunun yerine adı belirlenmeyen yeni bir lig kurulduğunu belirtti. Bu yeni ligin maçlarının ise 15-22 Mayıs tarihleri arasında başladığını açıkladı.

“Bazı Takımların Koçları Yırtık Blue Jeanle Sahaya Çıkıyor”

Nurtanış, bu sene takımların masörlerinin sahaya çıkarken Gençlik ve Spor Bakanlığının açmış olduğu kurslardan mezun olur maddesinin konduğunu ve bunun Bakanlıkça zorunlu hale geldiğini hatırlattı. Teknik kadro aynı tip ve aynı renk takım elbiseyle sahaya çıkacaklarını masör ile doktorun buna dahil olmadığını belirttikten sonra şu ifadeleri kullandı:

“Bazı teknik arkadaşlar bunu kabul etmeyecek ama baktığınız zaman biz bu tek tip konusunda biraz daha serbestlik getirdim. Ama görüyorum ki son iki yıldır bu serbestlik son derece suiistimal edildi. Bazı takımların koçları yırtık blue jeanle sahaya çıkıyor. Bu bize hiç yakışmadı. Çok ciddi spor kamuoylarından ciddi tepki aldık. Liberoda oynayan oyuncuların farklı forma giymelerinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını ve bu sıkıntının çözümünün liberoların formalarının aynı olması zorunluluğunu getirdi."

Vestel Venus Sultanlar Ligi 1.Hafta

Çanakkale Bld. -Seramiksan
Galatasaray- Nilüfer Bld.
Bursa B.Şehir Bld.- Fenerbahçe
Beşiktaş- İlbank
Halkbank- Vakıfbank
Beylikdüzü Voleybol- Eczacıbaşı

Efeler Ligi 1. Hafta

Fenerbahçe- Beşiktaş
Arkas Spor- Galatasaray
İstanbul BBSK- Afyon Bld. Yüntaş
TKD Kuzey Enerji Gümüşhane- Maliye Piyango
Halkbank- İnegöl Bld.
Jeopark Kula Bld.- Ziraat Bankası
 
 
 


 
 
 
                     
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.