Öne Çıkanlar ankara chp konya tsk deprem sgk bodrum Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ırak cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır pakistan

Süper Kupa Sahibini Buluyor

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 20.45’te oynanacak, son lig şampiyonu Beşiktaş ve Ziraat Türkiye Kupası sahibi Atiker Konyaspor arasında geçecek mücadelede yarın Süper Kupa sahibini buluyor.

Fırat Aydınus’un yöneteceği karşılaşma Beşiktaş ile Atiker Konyaspor’un 40. randevusu olacak. 29 yıla yaklaşan rekabette iki takım 32'si lig, altısı kupa, biri de özel olmak üzere 39 maçta karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar bu maçların 20'sini kazanırken, Atiker Konyaspor 7 galibiyet elde edebildi. 12 maç ise beraberlikle sona erdi. Beşiktaş, 2004-2005 sezonda kupada 3-1 kaybettiği maça kadar oynanan ilk 15 müsabakada Konyaspor'a hiç mağlup olmadı. Siyah-beyazlıların 74 golüne, Konyaspor 37 golle karşılık verebildi.
2006’dan bu yana düzenlenen organizasyonda Beşiktaş beşinci, Atiker Konyaspor ise ilk defa sahaya çıkıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.