Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan haberleri meb adana KPSS Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan TOGG CHP İzmir Milletvekili Kani Beko AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin CHP Sözcüsü Öztrak CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer Uzaktan Eğitim

TBF'den Yeni Karar: Basketbol Süper Ligi

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun dün gerçekleştirdiği toplantının ardından, Türkiye Basketbol Ligi’nin isminde değişikliğe gidilmesine karar verildi. Ligin yeni adı ise Basketbol Süper Ligi oldu.
 
Alınan karara göre; 2015-16 sezonundan itibaren, erkekler ve kadınlarda Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin adı, Türkiye Basketbol 1. Ligi olacak. Erkeklerde Türkiye Basketbol 3. Ligi’nin adının, Türkiye Basketbol 2. Ligi olarak anılması kararlaştırıldı.

Toplantıda ek olarak sporcusuyla arasında yaptığı sözleşmenin yükümlülüklerini yerine getirmeyen Canik Belediyesi Spor Kulübü’ne transfer yasağı getirildi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.