Öne Çıkanlar Hakkari EMİNE ERDOĞAN Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bugünün gündemi palandöken terör Hadise elazığ cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan malatya mardin

TFF Beşiktaş'ın Kupa Talebini Reddetti

Türkiye Futbol Federasyonu, (TFF) Spor Toto Süper Lig kupasının Vodafone Arena'ya getirilme talebini geri çevirdi.

TFF özellikle Beşiktaş taraftarının merakla beklediği kupa kararını açıkladı. Osmanlıspor maçında alacağı 1 puan ile 2015-2016 Hasan Doğan sezonu'nun şampiyonu olacak olan Beşiktaş, kupanın maçın oynanacağı stada getirilmesini istemişti. TFF bu isteğe olumsuz yanıt vererek kupanın Vodafone Arena stadına getirlmemesine karar verdi.

BİR PUAN BEŞİKTAŞ'I KUPANIN SAHİBİ YAPACAK

Beşiktaşlılar, bu hafta sonu 1 puan dahi alsa şampiyon olacak takımlarının kupa törenini izlemeyi çok isteselerde şampiyonluk son haftaya kalırsa, Siyah Beyazlılar, şampiyonluk kupasına  Torku Konyaspor deplasmanında kavuşacak.

TORKU KONYASPOR MAÇININ İSTANBUL'DA OYNANMASINA RET

TFF, Spor Toto Süper Lig kupasının  Beşiktaş - Osmanlıspor maçında, Vodafone Arena'ya getirilmesine onay verirken,  Torku Konyaspor -  Beşiktaş maçının ise Arena'da oynanmasını reddetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.