Öne Çıkanlar galatasaray bugünün gündemi gündem özeti Koronavirüs deprem gündem başlıkları erdoğan çin türkiye Covid19 pkk recep tayyip erdoğan

Trabzonspor, Rize'ye Acımadı

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor deplasmanda Çaykur Rizespor'u 1-0 yenerek yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı.

18. dakikada Çaykur Rizespor gole çok yaklaştı, sağ kanattan Oğulcan'ın içeriye yerden gönderdiği topa Kweuke iyi hareketlendi ancak kale alanı önünde dokunmayınca takımı mutlak bir golden oldu.

23. dakikada Trabzonspor deplasmanda öne geçti. Bu dakikada Çift vuruşta Zeki çok sert vurdu, kale alanı önündeki N'Doye'a çarpan top kaleciyi yanılttı ve ağlarla buluştu. 0-1

İlk yarıda başka gol olmayınca Trabzonspor, soyunma odasına Dame N'Doye'un golüyle 1-0 önde gitti.

67. dakikada Çaykur Rizespor Onur'u geçemedi. Sağ kanatta topu alan Robin Yalçın rakibini çok iyi geçti ve son çizgiden pasını çıkardı, arka tarafta Edomwonyi'nin gelişine vuruşunda Onur topu köşeden çıkardı. 

Çaykur Rizespor net pozisyonlardan yararlanamadı 

86. dakikada Çaykur Rizespor gole bir kez daha çok yaklaştı. Savunmanın hatasıyla sol kanatta topu kapan Dhurgham Ismail içeriye doğru kat etti ve çaprazdan kaleyi denedi, Onur topu bir kez daha köşeden çıkardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Çaykur Rizespor bu mağlubiyetle Gaziantepspor'un kazanması durumunda ligin dibine yerleşecek, Trabzonspor ise yenilmezlik serisini 10 maça çıkararak puanını 44'e yükseltti.  
 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporRizeye Acımadı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.