Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım gündem Kuşadası Belediyesi çin ihracat Akşener vodafone merkez bankası Afrin Gürer MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

Türkiye Deplasmanda Litvanya'yı Gole Boğdu

A Millî Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup ikinci maçında Litvanya'yı deplasmanda 6-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü.

Başkent Vilnius'taki LFF Stadyumu'nda oynanan maçta Ay-Yıldızlılarımız, 2 ve 14. dakikalarda Doğukan Sinik'in attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı. İkinci yarıda 56. dakikada VAR kontrolü sonrasında kazanılan penaltı atışını gole çeviren Serdar Dursun, 81. dakikada da farkı 4'e çıkaran golü kaydetti. Farkı daha da artıran Ay-Yıldızlılar, 89. dakikada Yunus Akgün ve 90+1. dakikada Halil Dervişoğlu'nun golleriyle sahadan 6-0'lık farklı galibiyetle ayrıldı. 

Tarihinde ilk kez karşılaştığı Litvanya'yı farklı mağlup eden Türkiye, bu sonuçla 10 gole ulaştığı 2. maçlar sonucunda 6 puanla zirvedeki yerini korudu. Millîlerimiz üçüncü maçını 11 Haziran Cumartesi günü Lüksemburg ile deplasmanda oynayacak.  Grubun diğer maçında ise Lüksemburg, Faroe Adaları'nı deplasmanda 1-0 mağlup etti. .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.