Öne Çıkanlar obezite Anadolu Sağlık Merkezi diyabet hipertansiyon Drew Thomas Dramaturg Elif Solak Tokatlı Muratbey şanlıurfa TURİST Ticaret Bakanı Ömer Bolat Dublör Filmi Guınness Dünya Rekorlarına Girdi Dublör filmi ne zaman vizyona girecek

VakıfBank, Polonya’dan Avantajla Dönüyor

Son Avrupa Şampiyonu VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Polonya temsilcisi LKS Commercecon LODZ’u set vermeden mağlup ederek çeyrek final yolunda avantajı aldı.

 

5 şampiyonlukla CEV Şampiyonlar Ligi tarihinin en çok zafer kazanan takımı olan son şampiyon VakıfBank, play-off turu ilk maçında LKS Commercecon LODZ’a konuk oldu. Sarı-siyahlılar rakibini 3-0 yenerek Polonya’da avantajlı skoru almayı başardı.

Çekişmeli geçen ilk seti 25-22 kazanan VakıfBank, ikinci sette ise daha rahat bir oyun ortaya koydu ve 25-12’lik skorla durumu 2-0’a getirdi. Son seti, 26-24 kazanan son şampiyon rakibine set vermeden maçı kazandı.

VakıfBank’ta Paola Egonu 21 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi oldu ve en değerli oyuncu seçildi. Gabi’nin 14 sayı kaydettiği mücadeleyi Derya Cebecioğlu 9 sayıyla tamamladı.

VakıfBank – LKS Commercecon LODZ rövanş maçı, 1 Mart Çarşamba, VakıfBank Spor Sarayı’nda oynanacak.

LKS COMMERCECON LODZ - VAKIFBANK: 0-3

SALON: ŁÓDŹ Sport Arena

HAKEMLER: Ivaylo Ivanov, Bogdan Laurentiu Stoica

LKS COMMERCECON LODZAlessandra Gryka 7, Roberta Ratkzke 1, Lana Scuka 9, Kamila Witkowska 7, Valentina Diouf 6, Zuzanna Gorecka 9, Paulina Maj-Erwardrt (L), Anastasiia Hryshchuk 2, Angelika Gajer, 

VAKIFBANK: Buket Gülübay 2, Gabi 14, Zehra Güneş 9, Paola Egonu 21, Nika Daalderop 3, Kübra Akman 5, Ayça Aykaç (L), Cansu Özbay, Kara Bajema, Aleksia Karutasu 2

SETLER: 22-25, 12-25, 24-26

SET SÜRELERİ: 28’, 21’, 24’ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.