Öne Çıkanlar obezite Anadolu Sağlık Merkezi diyabet hipertansiyon Drew Thomas Dramaturg Elif Solak Tokatlı Muratbey şanlıurfa TURİST Ticaret Bakanı Ömer Bolat Dublör Filmi Guınness Dünya Rekorlarına Girdi Dublör filmi ne zaman vizyona girecek

Voleybol Heyecanı Bu Akşam: Türkiye-Sırbistan

Antalya 11 Eylül’e kadar kamp yapacak olan A Kadın Voleybol Milli Takımı kamp dönemi içerisinde Sırbistan Milli Takımı ile Gloria Sport Arena’da iki antrenman maçı yapacak. 
 
Kırmızı beyazlılar, Sırbistan Milli Takımı ile antrenman maçlarını bugün saat 18.00’da ve 11 Eylül Pazartesi günü yapacak.
 
Azerbaycan ve Gürcistan’ın ortaklaşa ev sahipliğini üstlendiği ve 22 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında yapılacak Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde 16 takım bulunuyor. C Grubu’nda yer alan Milli Takım, Rusya, Bulgaristan ve Ukrayna milli takımlarıyla mücadele edecek. Milli Takımı grup müsabakalarını Bakü’de oynayacak.
 
Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Milli Takımlardan ve Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu’nun seyrettiği ilk antrenman maçından, Milli Takım, 27-25, 22-25, 25-21 ve 25-17’lik setlerle 3-1 galip ayrılmıştı.
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.