Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları vodafone suriye Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş akbank Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk fırat kalkanı ato

Yılmaz Vural'ın Sağlık Durumu İle İlgili Açıklama Geldi

Bugün yaşadığı sağlık problemleri yüzünden yoğun bakıma alınan ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'ın durumu ile ilgi ailesinden yeni bir açıklama geldi.

Başarılı teknik adamının yeni nesil koronavirüs'e(Covid-19) yakalanması sonucu yoğun bakıma alındı. Durumunun ağır olduğu söylenen Yılmaz Vural'ın ailesinden bir açıklama geldi.

Yılmaz Vural'ın sosyal medyada ailesi tarafından yapılan açıklamada:

"Babamız Yılmaz Vural,

Covid-19 tanısı aldığı 19 Kasım 2020 tarihinden itibaren tedavi altındadır. Bugün, oksijen ihtiyacının artması üzerine yoğun bakım ünitesinde solunum cihazina bağlı olarak takibi devam etmektedir. Durumu ciddiyetini korumaktadır. En kısa sürede sağlığına kavuşmasını umut ediyor, dualarınızı bekliyoruz. Vural Ailesi.." ifadeleri kullanıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.