Öne Çıkanlar rusya abd terörist bugünün gündem başlıkları ekonomik güven endeksi hizmet mardin trt PENÇEKİLİT Operasyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Kuşadası Belediyesi ATO Başkanı Gürsel Baran

28 Şubat 2016 Pazar Gündemi

-CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA

-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'ndan, Fildişi Sahili'ne hareket ediyor (Saat: 11.00)

-HDP LİDERİ DEMİRTAŞ BATMAN'DA

-HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Demokrasi ve Barış Mitingi'ne katılıyor. (Saat: 13.00)

-BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ

-TBMM Genel Kurulu’nda, Hazine Müsteşarlığı, Bankacılık Düzenleme Ve Denetleme Kurumu, Sermaye Piyasası Kurulu, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Türk İşbirliği Ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Yurtdışı Türkler Ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Atatürk Kültür, Dil Ve Tarih Yüksek Kurumu, Atatürk Araştırma Merkezi, Atatürk Kültür Merkezi, Türk Dil Kurumu, Türk Tarih Kurumu bütçeleri görüşülüyor. (Saat: 11.00)

-BAKAN SOYLU İSTANBUL'DA

-Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Haliç Kongre Merkezi'nde, Of'un düşman işgalinden kurtuluşunun 89. yıldönümü şölenine katılıyor. (Saat: 18.00)

-BAKAN BOZKIR ALMANYA'DA

-Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Köln Pullman Lifestyle Hotels'de, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılıyor ve burada konuşma yapıyor. (Saat: 13.00)

-TBMM'DE BASIN TOPLANTILARI

-Meclis'te AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli ve AK Partili Kadın Milletvekilleri, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şanlı, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ve AK Parti Miletvekilleri, AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti Milletvekilleri basın toplantısı düzenliyor. (Saat: 11.00/12.00/12.30/13.30/14.00/14.30)

-SURİYE GELİŞMELERİ

-Suriye’deki iç savaş ve bölgesel yansımaları takip ediliyor.

-ROBOSKİ 50. AYINDA

-Roboski'de hayatlarını kaybeden 34 vatandaş, vefatlarının üzerinden geçen 50. ayda, Ankara İnsan Hakları Anıtı önünde anılıyor. (Saat: 18.30)

-LAİKLİK İNİSİYATİFİ

-Laiklik inisiyatifi, Mülkiyeliler Birliği'nde, Laikliğe Çağrı Birliğinin katılımcı kurumlarının ve hedeflerinin açıklanacağı toplantıyı gerçekleştiriyor. (Saat: 10.30)

-MALİYE VE VERGİ DAİRESİ ÇALIŞANLARINA BİR MAAŞ İKRAMİYE TALEBİ

-Bağımsız Büro-Sen Genel Başkanı Remzi Kızılkaya, Vergi Haftası dolayısıyla her yılın şubat ayında Maliye Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı ve vergi dairelerinde görev yapan çalışanlara birer maaş ikramiye verilmesini talep etti. Ülke ekonomisinin gelişmesi için gece gündüz demeden vatandaşa hizmet veren çalışanların kendi ev ekonomilerinin ise içler acısı olduğunu ifade eden Kızılkaya, verilecek bir maaş ikramiyenin çalışanları rahatlatacağını ve bunun yanı sıra fazla mesai yapan tüm birimlerdeki çalışanlara da fazla mesai ücretinin ödenmesi gerektiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.