Öne Çıkanlar Covid19 binali yıldırım Kuşadası Belediyesi gündem ihracat merkez bankası çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vodafone Afrin Akşener Gürer

AK Parti Kampanya Sürecinde Her Ortama Uygun Dil Kullanacak

 AK Parti, referandum sürecinde, nerde nasıl bir dil kullanacağını tartışıyor. Anayasa değişikliği teklifinin ne getirdiği ne değiştireceği Türkiye’ye kazandıracakları farklı dillerle anlatılacak. Salon toplantılarında bilimsel bir dil kullanılarak, dünyada küresel değişikliğe dikkat çekerek, Türkiye’nin bu değişikliğe ihtiyaç duyduğunu anlatılacak. Meydanlarda ise 15 Temmuz FETÖ darbesinin ardından, anayasa değişikliği ihtiyacı coşkulu bir dille anlatılacak.
Anayasa değişikliği teklifinin referandum tarihi belli oldu. AK Parti de tüm stratejiler referandum üzerine yoğunlaştı. Kampanya sürecinde yol takvimi belirlenirken, anayasa değişikliği teklifi ile cumhurbaşkanlığı sisteminin ne getirdiği farklı anlatım  dili kullanılarak, halka izah edilecek.

Meydanlarda Coşku, Salonlarda Bilimsel, Medyada Sistem

ANKA’nın edindiği bilgilere göre,AK Parti, anayasa değişikliği teklifini meydan mitinglerinde terör vurgusu yaparak, AK Parti iktidarlarının icraatlarını anlatarak ve meydanları coşturacak bir dil kullanmayı tercih edecek.

Salon toplantılarında ise cumhurbaşkanlığı sistemini öngören anayasa değişikliği teklifini teknik ve akademik bir dil kullanarak anlatacak. Dünya da yaşanan küresel değişime dikkat çekecek. Değişen Dünya da Türkiye’nin neden bu değişikliğe ihtiyacı olduğunu vurgulayacak.
Medya aracılığı ile ise anayasa değişikliği daha çok tartışmalara ve eleştirilere yanıt vererek politik bir dil kullanacak.
AK Parti kullanacağı dili akademik, politik ve medyatik olarak değerlendirecek.
Akademik dili salon toplantılarında, politik dile meydanlarda, medyatik dili ise basın aracılığı ile kullanacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.