Alperen Ocakları’ndan LGBT Yürüyüşü’ne: “İstesek 200 Bin Kişi Geliriz”

Alperen Ocakları'ndan, 26 Haziran'da İstanbul Taksim’de düzenleneceği duyurulan LGBT Yürüyüşü’nün engelleneceği yönünde bir açıklama yapıldı.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, yürüyüş için "Devlet eğer müsaade ederse biz müsaade etmeyeceğiz" ifadeleri kullanıldı. Her yıl düzenlenen Onur Yürüyüşü’ne yönelik açıklamalarda bulunan Mican, Taksim'de yapılacak yürüyüşü engellemek için "İstesek 200 bin kişi geliriz" diyerek tehdit etti.
 
Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican,  KRT adlı kanalda yaptığı açıklamada "Biz hiçbir şekilde ne olursa olsun yürütmeyeceğiz" dedi. Mican, KRT’de katıldığı bir televizyon programında " Onlar hangi bölgede yürüyecekse gideriz o bölgeye, o caddeyi kapatırız onlar gelemez zaten oraya. İstesek 200 bin kişi de buluruz" ifadelerini kullandı.
 
Mican, “Aile Yapısının Temeline Koyulmuş Dinamittir”
 
Mican, LGBT’lerin aile birliğini yok etmek istediklerini iddia ederek, "Bunların projesi her mahallede bir yapı oluşturmak. İstihbaratımızı uyarıyoruz. Bu bir proje, kapitalist, komünist, emperyalist güçlerin projesi. Eşcinselliği yaygınlaştırarak, aile birliğini yok etmek, üremeyi durdurmak, karı koca ilişkisini sonlandırmak ve karı koca ilişkisinden doğan çocukların yetişip vatana millete hayırlı fert olabilmesini engellemek istiyorlar. Aile yapısının temeline koyulmuş dinamittir. Gençler o yöne doğru meylediyorlar. Özellikle mahalle çalışmalarına indiler" ifadelerini kullandı.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.