Öne Çıkanlar galatasaray deprem erdoğan gündem başlıkları çin recep tayyip erdoğan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu bugünün gündemi palandöken cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Altun: “1915'in Gerçeklerini Nerede Ve Ne Zaman İsterseniz Tartışmaya Her Zaman Hazırız!"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "1915 olaylarının ardındaki gerçek gizlenemez. Gerçek, ancak bilim, tarih, hukuk, diyalog ve tartışmalarla açıklanabilir. Dün, bugün ve yarın, 1915'in gerçeklerini nerede ve ne zaman isterseniz tartışmaya her zaman hazırız!" dedi. 

İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından ABD Başkanı Joe Biden, 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanımlamasına ilişkin şu paylaşımı yaptı:

1915 olaylarının ardındaki gerçek gizlenemez. Gerçek, ancak bilim, tarih, hukuk, diyalog ve tartışmalarla açıklanabilir. Dün, bugün ve yarın, 1915'in gerçeklerini nerede ve ne zaman isterseniz tartışmaya her zaman hazırız!

https://twitter.com/i/status/1386228485631397888

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.