Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş sıla hatay CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan gündem başlıkları google PUBG MOBILE

Anayasa Mahkemesi Başkanlığına Zühtü Arslan Yeniden Seçildi

Anayasa Mahkemesi Başkan Seçimi’nde Anayasa Mahkemesi Başkanlığına yeniden Zühtü Arslan seçildi. 

13 şubat'ta görev süresi dolan Zühtü Arslan yapılan seçimde 15 üyenin 8'inin oyunu alan yeniden Anayasa Mahkemesi Başkanlığı'na seçildi. 

7/11/1982 tarihli ve 2709 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’nın 146. maddesi ile 30/3/2011 tarihli ve  6216 sayılı Anayasa Mahkemesinin Kuruluşu ve Yargılama Usulleri Hakkında Kanun’un 12. maddesi uyarınca yapılan Anayasa Mahkemesi Başkan Seçimi’nde Anayasa Mahkemesi Başkanlığına  Zühtü Arslan yeniden seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.