Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden Operasyon: 2 bin 198 Kaçak Yakalandı

Ankara Emniyet Müdürlüğü, 12-26 Temmuz tarihleri arasında altı ilçede operasyon gerçekleştirdi. Çeşitli suçlardan arandığı belirlenen 2 bin 198 kişi yakalanırken; hırsızlık, dolandırıcılık gibi suçlardan 207 kişinin tutuklandığı duyuruldu.  Operasyon boyunca 1 bin 027 şahsa idari işlem yapılırken 41 çalıntı araç bulundu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü 12-26 Temmuz tarihleri arasında altı ilçede operasyon gerçekleştirdi. İl Emniyet Müdürlüğü sorumlu olduğu Altındağ, Çankaya, Keçiören, Mamak, Yenimahalle ve Pursaklar bölgelerinde arandığı tespit edilen 2 bin 198 kişinin yakalandığını; hırsızlık, dolandırıcılık gibi suçlar sebebiyle 207 tutuklama gerçekleştirdiğini açıkladı. Kamuya açık alanlarda yapılan kontroller sonucunda 209 bin 934 kişiye GBT sorgusu yapıldığını açıklayan İl Emniyet Müdürlüğü, 43 bin799 aracın kontrol edildiğini ve çalıntı olan 41 aracın bulunduğunu belirtti. Uygulama boyunca 1 bin 097 belgesiz tüfek, 67 adet ruhsatsız tabanca, 32 adet kesici ve delici alet ve 169 adet değişik çapta fişek ele geçiren İl Emniyet Müdürlüğü, bunların yanında az sayıda ruhsatlı silaha da el koydu. İl Emniyet Müdürlüğü, operasyonların sonucunda 4 bin 427 gram uyuşturucu maddenin ve bin 671 adet uyuşturucu hapın tespit edildiğini açıklarken 2 bin 838 adet bandrolsüz sigaranın da bulunduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.