Öne Çıkanlar Koronavirüs CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak chp niğde milletvekili ömer fethi gürer sıla gündem başlıkları vodafone suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş fırat kalkanı akbank hatay

Ankara’da Sezginler Aşiretine Operasyon: 36 Kişi Gözaltına Alındı

Sezginler Aşireti olarak bilinen örgütün lideri olduğu iddia edilen Göksel Sezgin ile birlikte 36 kişi Ankara’da gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişiler arasında örgüt ile hareket ettikleri değerlendirilen 1 zabıta memuru, 2 polis memuru, 1 nüfus müdürlüğü görevlisi ile 1 jandarma astsubay da bulunuyor.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, "Sezginler Aşireti olarak bilinen örgüte mensup 61 kişi hakkında, nitelikli yağma, kumar oynatma, kasten yaralama, uyuşturucu madde ticareti yapma, ruhsatsız silah bulundurma ve silahlı suç örgütüme üye olma suçlarından dolayı gözaltı kararı verilmişti. Şu ana kadar örgüt lideri olduğu iddia edilen Göksel Sezgin ile birlikte 36 kişi gözaltına alındı. Açıklamaya göre gözaltına alınan kişiler arasında örgüt ile hareket ettikleri değerlendirilen 1 zabıta memuru, 2 polis memuru, 1 nüfus müdürlüğü görevlisi ile 1 jandarma astsubay da bulunuyor. Yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mermi de ele geçirildi."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.