Öne Çıkanlar CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Koronavirüs suriye Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk vodafone Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan sıla hatay dsp PUBG MOBILE Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin

“Annelerimizin Mutluluğu İçin Canla Başla Çalışmaya Devam Ediyoruz”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Şüphesiz ki, baş tacı annelerimize olan minnet borcumuz yalnızca bir günle ifade edilemez. Ömrünü; vatana, millete ve insanlığa faydalı evlatlar yetiştirmeye adayan, yolumuza daima ışık olan, sevginin ve merhametin gücünü bizlere aşılayan annelerimizin mutluluğu için canla başla çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bakan Müezzinoğlu, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Annelerin milleti millet yapan değerlerin mimarı, ilk öğretmenler, karşılıksız sevgi ile bağrına basan kahramanlar olduğuna dikkat çeken Müezzinoğlu, “Bir devrin bitip bir devrin başladığı Milli Mücadelemizde en önde koşanlar da onlardır, evlatlarının başına kına yakarak gözlerini kırpmadan vatan savunmasına yollayanlar da. Türk milleti cefakâr annelerimizin fedakârlık ve cesaretlerine çok şey borçludur” ifadelerini kullandı.

“ONLARIN MUTLULUĞU TOPLUMUN DA MUTLULUĞUDUR”
“Annelik dünyanın en yüce vazifelerinden biridir” diyen Müezzinoğlu, müstesna ve karşılıksız olan tek sevginin anne sevgisi olduğuna dikkat çekerek, “Onların mutluluğu toplumun da mutluluğudur. Şüphesiz ki, baş tacı annelerimize olan minnet borcumuz yalnızca bir günle ifade edilemez. Bir ömür boyunca onların ilgisine layık olmak hepimizin asli görevi olmalıdır. Peygamber Efendimizin ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ sözü annelerimizin ne kadar mübarek varlıklar olduğunun en güzel ifadesidir. Evlatlarının hayatlarını her şeyden önde tutan, onlar için bir ömür emek harcayan, şefkat ve merhamet timsali olan annelerimizin hakkı ödenmeyecek kadar büyüktür” değerlendirmesinde bulundu.

“TÜM ANNELERİMİZİN GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM”
Bakan Müezzinoğlu, Türkiye için atılan her adıma en büyük destekçinin ve koruyucunun annelerin duası olduğunun bilindiğini belirterek mesajını şöyle sonlandırdı:
“Ömrünü; vatana, millete ve insanlığa faydalı evlatlar yetiştirmeye adayan, yolumuza daima ışık olan, sevginin ve merhametin gücünü bizlere aşılayan annelerimizin mutluluğu için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Bu anlamlı gün vesilesiyle, başta Şehitlerimiz ve Gazilerimizin anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin bu özel gününü en içten dileklerimle kutluyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.